söndag 11 mars 2018

En dag i snön❄️❄️

Igår blev en heldag ute för barnen!

Vi började dagen i skidbacken i Malmköping! Vi tänkte Felicia och Emilia skulle få hålla igång så de minns det de lärde sig i skidskolan. 

Tjejerna väntar på att hyra skidor. 

Den här damen har tjatat från skidskolans dag ett att hon också vill åka så igår fick hon prova. Vi var i backen tillsammans med min syster och hade då lite extra hjälp!

Så laddad och nöjd när hon fick på sig pjäxor och hjälm. Blev till att hyra det minsta de hade 😆. 

Äntligen i backen! Gick så väldigt bra! Bara vi släppte henne så hon förstod att hon inte kunde hänga på oss utan hålla balansen gick det kanonbra. Hon åkte nästan halva barnbacken flera ggr helt utan hjälp. Så himla nöjd och bara skrattade på vägen ner!

Heja Josephina!! Ville aldrig sluta och absolut inte låta syrran prova. 

Tyvärr blev det inga kort på Malwina då hon inte alls var lika förtjust. Blev väldigt rädd och grät ibland så blev inte många åk där. Precis som när vi provade skridskor tidigare i vinter. J bara gick runt helt själv på isen och M var rädd. Där märker man att se är olika personligheter. 

Nöjda var iaf alla fyra när det blev korv i backen! Och till och med mamman tog några åk i barnbacken efter 8år utan att ha stått på ett par skidor. Men jag klarade mig utan vurpa. Dock skriker höfterna idag. 

Efter skidbacken for vi hemåt och jag hade en del kontorsjobb. Men Björn fortsatte utedagen hos sina föräldrar där det ordnades pulka och sparkåkning och korvgrillning. Fick dessa kort från Björn:

Dagens avslutade sen med mellofinal och barn som somnade rätt ovaggat kan jag säga! Superhärlig dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar