måndag 10 augusti 2015

Hemma!

Efter en heldag på Kolmården med hela familjen!! Så nu är vi alla trötta men har haft en supermysig dag med duktiga tjejer. Stora som små!


Vi har i år haft årskort på Kolmården men har inte kunnat vara där så många ggr eftersom jag mått så dåligt av graviditeten och det inte är den lättaste terrängen att gå i där. Så nu när största högsäsongen är över passade vi på!
De stora tjejerna har längtat och väntat länge på att åka tillbaka till Bamse och nu blev det äntligen av. 


En stor höjdpunkt för Felicia är karusellerna. Både vid delfinerna och i bamses värld. Framförallt bergochdalbanorna, de åkte hon flera ggr. Emilia var lite ledsen att hon var för kort men hon får ju åka flera av de andra karusellerna iaf. 

Vi tittade på massor av djur såklart och så såg vi bamseteatern och delfinshowen. Den är ju bara så fin! Såg den redan förra året flera ggr. 

Kanonväder har vi också haft, precis lagom. Trodde på prognosen att det skulle bli alldeles för varmt idag men upplevde det inte så. 

Småtjejerna var såklart också med och skötte sig exemplariskt! De trivdes bra i vagnen(och i bärselar när det var dags för delfiner)och sov och åt omvartannat. Mat måste de ju ha! Annars väldigt lugna.

Man får lite extra uppmärksamhet bland folk när man kommer med tvillingar har vi märkt. Folk vill gärna titta och fråga. Ibland mindre lämpliga frågor men ändå. Man är lite som en vandrande cirkus i vissa fall :). Men det är oftast bara kul. Så länge inte alla ska ner och fingra i vagnen. Myggnät är bra har vi märkt. Vare sig det finns mygg eller inte :). 


Nu är vi alla trötta efter den här dagen, de två stora tjejerna sover redan och snart de små med skulle jag tro. 
Sen ska jag och Björn varva ner och ta oss i säng vi med!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar