söndag 23 augusti 2015

Idag pular vi bara hemma.



Sista dagen innan vardagen börjar efter semestern. Nu har Björn varit hemma i tio veckor och det har gått så otroligt fort!!
Är ju också säkert för att först var det nedräkning till tvillingarna kom och sen efter de kom har det bara rullat på. Björn sa häromdagen att det känns som vi haft dem flera månader fast det bara gått en. Man vänjer sig verkligen fort!!


Skulle vilja stoppa tiden i livet nu. Vi är båda hemma och alla barnen är i så mysiga åldrar. Allt känns jättebra och så här skulle jag kunna ha det jämt! Sen är det väl klart alla åldrar har sin charm! 


Josephina spanar in pappa!

Jag och Emilia tog en promenad med tvillingarna förut. Hon lekte ballerina!

Hon behövde roas lite medan Felicia har kompis här. 
Barnens kusin Olivia är här och leker. 


Annars är det bara fix som gäller idag, har tvättat en maskin och vikt två. Diskmaskin nummer två går nu plus att jag kört en rengöring. Björn har varit ute i garaget och byggt på sista odlingslådan. Tyvärr tog skruven slut innan den hann bli klar. 


Resten av kvällen blir det middag, skriva matlista och förbereda lite inför morgondagen. Björn till jobbet och jag inför första dagen själv med alla tjejerna. Går nog bra, vi får se vad vi hittar på!

1 kommentar: