tisdag 23 februari 2016

Skattjakt!

Eftersom det är sportlov för många denna vecka var vår sång, babysim och plask och lek inställd idag. Men Björn var ju såklart hemma från jobbet ändå. 
Vi hade tid bokad på banken på em men hennes barn blev sjuka så det blev inställt. De stora tjejerna skulle varit hos farmor så det blev jättebesvikna när det inte blev av. Därför lovade vi dem att hitta på något annat skoj. 

Planen blev en utedag på em med mellis ute i solen som var lovad. Men tyvärr försvann den redan innan vi kom ut. 
Till slut blev det iaf en sväng till stan för ärendena som vi skulle gjort i samband med banken och en promenad med skattjakt!


Innan vi fick barn provade jag och Björn på geocaching och tyckte det var jättekul. Men sen har det på något vis runnit ut i sanden. Gpsen vi hade då var pappas osv. Nu på dessa år har det kommit som app i mobilen och blivit så smidigt så idag tog vi med barnen ut på en liten runda vid djulö i stan!

Barnen, framförallt Felicia tyckte det var så kul!

De med smilegubbar hittade vi idag!

Felicia ville inte sluta men det blev så blåsigt och kallt så vi åkte hem och tog melliset i soffan med sällskapsspel och brasa!

Men lär nog inte vara sista gången vi går på skattjakt, perfekt för barnen att de får vara ute, röra på sig och samtidigt att det är spännande att leta. 
Vi ser fram emot vårväder och mer geocahing! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar