söndag 22 april 2018

Hemmakaos. 

Vill inte ens skriva om vårt kaos här hemma just nu. En SEEG, långdragen magsjuka blandat med akutenbesök och andra skråmor och sår. Dessa som jag ska få prova:


Känns som vi skulle behöva få hem NU och inte om några dagar. Men vi får klara oss med de vi har hemma så länge. Just nu tror jag alla barnen har minst ett plåster var 😬. 

Annars blandas det med den här hopplösa magsjukan som landat och krampat sig fast hos oss. 🤮🤢

Inte för att den är superhemsk i sig, den som drabbas är däckad ett tag som vanligt men sen blir man pigg men den biter sig ändå kvar. Josephina har nu kräkts till och från i 1,5 vecka men däremellan är hon vår vanliga pigga unge. Efter några dagar sjuknar nästa osv. Det gör att den ALDRIG tar slut!! 

Den enda som klarat sig hitills är Felicia som klättrar på väggarna här hemma efter att ha varit hemma från skolan sen första symptom i huset. Även imorgon får hon vara hemma i samrådan med henne lärare. 

För att tänka på annat mellan kräkningarna njuter vi av det härliga vädret som varit i helgen!☀️☀️

Så istället för sjukbilder kommer dessa:

Det leks skolutflykt med ritkigt fika. 

Bästa såhjälpen! Här dill. Annars åkte både morötter, sallad och diverse blomfrön också ner!

Jag fixade rabatten inne i köksträdgården som bara varit hemsk innan. Lite sten runt och ny jord. Lite växter fanns men mer ska till när jag hinner med. Runt om och i alla gångar diskuterar vi nu vad vi ska täcka med. 

Glass i solen är aldrig fel!

Malwina som inte var lika pigg just då föredrog en frukt i skuggan. 

Premiärat trädet idag! Vad gör man inte när man annars klättrar på väggarna inne! 🧗🏼‍♀️

Nu hoppas vi på bättring imorgon IGEN. De där 48h går aldrig i det här huset för alla samtidigt. Vi vill ha slut på det här nu, vi har ju en tjej som fyller 5 år om några dagar....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar