torsdag 25 juli 2013

BVC, grisar och ett första skratt.

Igår var vi på BVC och hade 3mån kontroll på Emilia. Allt var bra. Hon väger nu 5910g och är 63cm lång. Riktigt lång är hon! Vi bokade också in vaccinering till idag. 
På BVC träffade vi också Linda och Robert och bokade då en kvällspromenad. 

På vägen hem hyrde vi nyaste och sista Johan Falk filmen som vi fortfarande inte hade sett. Det blev vårat eftermiddagsmys medan barnen sov. Den var bra, precis som alla de andra. 

Kvällen sen blev det promenaden med Linda och Robert, deras Alexander och hund Leja. Mycket trevligt och skönt och komma ut lite. Det hoppas jag blir fler ggr. 

Idag blev det en full men mysig dag. 
Började dagen med det minst mysiga, Emilias vaccination. Vi åkte in till BVC i stan och gjorde den eftersom här i Valla är Siv ensam och måste sticka två ggr. I stan kan de ta båda samtidigt, det tyckte vi kändes bäst. Vi hade också lite andra ärenden. 

Vi åkte sen vidare på utflykt med barnen och tittade på grisar. Felicia tyckte de var hur kul som helst. Hon tordes inte hålla dem men hon pratade, klappade, matade och pussade. 
Vi fick träffa små grisar som var alltifrån några timmar gamla, några dagar, ett par veckor ända upp till fullvuxna grisar. 
Jättekul att se och lära sig även för mig och Björn. 

Efter grisarna luktade vi mindre gott så vi packade om bilen och åkte vidare till sjön. 
Felicia tyckte det var så kul!

"Mamma! Titta simmar. Doppar håret!"

Mys efteråt. 

Med melon. 

Blev en mysig em som vi avslutade med hämtmat, så smidigt. 

Emilia firade sin 3 månadersdag en dag för tidigt med att bjuda på sitt första skratt ikväll. Hon har lett och jollrat ett bra tag men nu kom riktiga skrattet. Så gulligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar