söndag 22 december 2013

Dan före dan.

Snart är det jul! Bara två dagar kvar med lite fix. Några få julklappar kvar att slå in, lite städning kvar och så koka och griljera skinka. För att inte glömma granen såklart som ska upp och kläs. Mysigt att det börjar bli lite stämning här inne för det är det ju inte ute.....

Tänkte visa några kort från senaste dagarna. I fredags var jag och barnen på jobbet på julfrukost. Sen efteråt mötte vi upp Louise och Emanuel och gick lite på stan. 
Vi tittade också lite på levande julkalendern där vi träffade min syster med barn. 




Vi hann inte se så jättemycket då vi först var lite sena och sen blev Felicia kissnödig. Hon skulle kissa i buskarna sa hon men lite kallt för det så vi fick springa till en toalett :). 


Kvällen sen avslutade vi i badhuset med Lovisa och Kim och deras Jack och Cornelis. F var så exalterad när vi kom fram så hon var tvungen att springa in. Sen lekte hon och Cornelis järnet i flera timmar. F har varit lite rädd förut men nu släppte det och hon tordes både åka stora rutchkanan själv och hoppa från startpallarna. Självklart med puffar. Hon var så stolt sen att hon kunde och att hon hade gjort som Cornelis som är så duktig i vattnet. 


Igår sen ringde farbror Caj och frågade om han fick komma ut och pyssla med F. Så kul!

De gjorde marsipanfigurer. 


F tyckte det var så kul även om hon gjorde utefter sin förmåga :)


Emilia passade på att gosa lite med Caj också. 


Vi fick också en del gjort här hemma, med julpynt och massa paketinslagning. 
Det var någon som somnade gott sen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar