lördag 23 januari 2016

Sitter och njuter av lite tystnad en stund.

Dagen har gått i ett och barnen har knölat en del! Fick precis sista i säng, Malwina. Hon har varit extra knölig vid läggning de senaste kvällarna. Jag hoppas det är snoret som gör det, man är ju så bortskämd med att de brukar vara så lätta att lägga. Bara lägga ner och släcka och gå ut. Men vi får se vad det blir av det. 
Björn har börjat titta på någon film och jag ska försöka röja lite i köket efter hela dagens olika projekt. Har varit kaos stundvis med alla barnen med i allting men vi har ändå hunnit med en del! Skulle ha satt mig nu med sista men orkar nog inte det. Får nog bli sängen nu och fortsätta imorgon. 


Här hemma idag har det kryptränats:
Stundvis är det roligare att vara på golvet än i matstolarna!

De kan båda två åla nu, men Josephina är lite snabbare. Båda ställer sig på alla fyra men lägger sig sen ner igen och drar sig framåt. J flyttade sitt knä något litet steg idag för första gången så vi får se när hon kommer på det. För övrigt kom hon också på idag att hon kunde klättra över kanten på babysittern! Som tur var i fullt liggläge så det var inte så långt till golvet. Har provat att spänna fast henne men hon har krupit ur det flera ggr. så jag vet inte vad vi ska göra med henne :). 

Nehe, ta tag i kvällen och få lite sömn var det ju!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar