måndag 6 maj 2013

Sömn.

Har landat i soffan några minuter efter lite morgonstädning. Björn och Felicia fortsatte ute och sopar löv och grus. Snart kommer min ena syster med två av sina tjejer och myser och leker.

Natten har varit bra men är trött ändå. Emilia började bli lite snorig igår så hon var lite svårsövd och vi trodde att det skulle bli en orolig natt för hon hade svårt att andas genom näsan. Men med lite bröstmjölk blev det bättre och hon somnade till slut vid elva.
Sen blev det konstigt nog den bästa natten hittills, hon sov ända till strax före sex så det kan man ju säga är hela natten. Har förstått av mina vänner att vi verkligen har det lyxigt som har en sån sovande tjej så vi försöker att verkligen uppskatta det! Blev iaf lite matning och sen somnade vi alla om men snart nog vaknade Felicia så då var det bara att gå upp. E sover fortfarande.

Tror våra barn är lika trötta som sina föräldrar :). Felicia sov hela nätter i sin säng från första natten hemma och Emilia sover i egen säng med än så länge cirka en matning/natt. Det är lyx!
Felicia har vi faktiskt inte haft i sängen en enda natt sen vi kom hem från bb och hon blir snart två. Vet inte om det är bra eller dåligt men både hon och vi sover bäst så. Även om hon får ligga hos oss somnar hon inte det blir bara lek och stoj. Men kan nog bli jobbigt om vi ska sova borta nånstans och behöver ha henne i samma säng som oss.

Ha en härlig solig dag!

Från igår:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar