fredag 23 oktober 2015

Fredagsmorgon och solen skiner utanför fönstret!

Jag och barnen har precis avslutat frukosten i både pyjamaser och morgonrock! En stor fördel av att bara vara hemma :). Tvillingarna åt sin "frukost" någon gång mellan 7-8 så nu sover de gott igen. 


Här hemma rullar det på men med någon förkylning och feber som fastnat och bara vandrar runt lite halvt mellan oss och barnen. Lite feber här, snor här och halsont där. Ingen blir riktigt sjuk utan alla är lite halvdana olika dagar. Kanske hör till hösten!

Vi spenderar annars dagarna med mys och jag har på allvar börjat ta tag i julklappar och beställer och handlar lite vartefter. Skönt att inte få alla konstnader på slutet. Tror vi är helt färdiga till alla barn både våra egna och kusiner men har några vuxna kvar. Inte så lätt alltid att hitta på, man vill ju att det ska vara något som personen uppskattar! Tar tacksamt emot tips på julklappar till vuxna om ni har något klockrent :). 


Dagen idag får vi se vad den innehåller. Det var tänkt badhuset med alla barnen men vårt badsällskap kunde inte så vi blir nog också hemma. Var tänkt att tvillingarna skulle få premiärbada men Malwina hade feber igår natt så det blir det i vilket fall inte. Även om hon var feberfri igår och idag. 


Helgen kommer bestå av lite av varje. Jag och barnen var till frissan i tisdags och klippte oss, jag färgade också men hon blev inte nöjd med färgen så jag ska dit imorgon och göra om. Blev mer gult än blondt. Vi ska också pyssla halloweenpumpor med Björns familj och så kommer ena syster med familj på besök. Så helgen kommer nog springa förbi snabbt! 

Trevlig fredag och helg allesammans! Och glöm inte ställa om klockan!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar