onsdag 9 mars 2016

Hemmadag!

Ny morgon och idag blir det hemmadag!
Är så skönt att ha en lugn dag efter tisdagarna som just nu är fulla. Björn är ju hemma men först är det sång med barnen. Sen är det oftast något som ska fixas eller annat eftersom Björn är hemma mitt i veckan. Tex banken eller andra saker som behöver göras på dagtid. Sen em och kväll spenderar vi i badhuset. Bebisarna har ju först babysim och de stora får sitta på kanten. Går faktiskt över förväntan eftersom de vet att de får bada sen. Sen efteråt blir det middag och sen får Felicia gå på plask och lek. Hon tycker det är såå kul! Och hon lär sig massor. De får öva på allt möjligt och nu är hon utan puffar hela tiden, doppar huvudet under vatten utan problem och kan flyta på grunt och djupt vatten på rygg helt själv utan puffar bland annat. Så skönt att hon får lite vattenvana och inte är rädd. Även bebisarna lär sig massor, är helt klart bästa babysimet enligt oss. 

Malwina kollade in packningen så vi hade allt med oss innan vi åkte. 


Efter badet blev det en snabb sväng till Mamma och pappa innan vi fortsatte hemåt. Barnen somnar så gott så det bara är att lägga över dem. 


Här i huset är iaf 3 av 4 barn vakna nu. Emilia sover än, hon vaknar alltid sist och är våran sjusovare och har alltid varit. 

Vi får se vad dagen erbjuder och vi tar oss för med. Felicia är sugen på att påskpynta, så vi får se. Måste bara få ner kartongerna från vinden på något sätt. Annars får vi vänta tills pappan kommer hem. 

Ha en fin dag!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar