lördag 28 maj 2016

Fixdag.

Dags och lägga sig efter en lång dag men mycket har hunnits med. Fixat så pass på Felicias rum så hon fick flytta in idag. Det är inte helt klart men hon har längtat så! Lite lister kvar och foder kring dörren. Nu är möblerna på plats men sen ska det pyntas och inredas. Tanken är också att det ska komma ett barbiehus till 5 årsdagen om några veckor som ska fylla ut lite mer i rummet plus en byrå som är på ingång. Blir nog bra när det blir klart. Sen står Emilia på tur att få byta rum innan det är dags för tvillingarna och det lilla kontoret. Känns som att vi bor i kaos ett tag till ;P. 


Har även hunnit med lite annat. Efter lunch begav sig Björn ut för att mecka släpkärra och jag tog med barnen ut i trädgården. Rensade hela bäcken till dammarna och lite till men sen kom regnet så hann inte få i pumpar och fontän idag tyvärr. Vill gärna ha det på plats till Felicia fyller för jag hoppas på utekalas då. Men men barnen fick iaf röja av sig och de lekte så kul alla fyra. Först med såpbubblor och sen i sandlådan. 
Vi avslutade kvällen med tacomys i soffan och lördagsgodis för de stora framför gladiatorerna. En lyckad familjedag helt enkelt. Imorgon väntar nya saker. 

Lycklig tjej vid sovdags i nya rummet. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar