torsdag 5 maj 2016

Ullared dag 1 måndag.

I måndags packade vi in oss i bil och husvagn. Det var dags för lite tidig semester! En vecka i Ullared och Varberg!
Vi var alla taggade och drängarnas låt om Ullared spelades högt och för fullt, barnen älskar den låten! :)


Många säger att det är väl ingen semester att åka till Ullared med 4 barn. Men det tycker vi visst! Barnen fullkomligen älskar det, sova i husvagn och gå på gekås. Felicia sa t.o.m till sin plask och lek fröken att det var hennes drömresmål :). 

Jag och Björn har sen vi blev tillsammans för 8 år sen åkt 2 ggr om året så den traditionen håller vi i :). Sen kan man inte göra med barn som förr och starta 3-4 på morgonen, sträckköra, shoppa över dagen och köra hem igen. Det skulle aldrig fungera!

Utan med barnen med gäller det bara att inte vara stressad, shoppa under flera dagar och låta det ta den tid det tar. Och så behöver man packa med en massa tålamod också. För att bo 6 personer i en egentligen alldeles för liten husvagn som definitivt inte är barnsäkrad, med två bebisar som ska pilla och upptäcka allt så går det lite av den varan!


Men iväg kom vi iaf alltså. Barnen var lite otåliga men väldigt duktiga under resan ner. 
På vägen blev det picknickstopp med lunch i den underbara vårsolen. 

Här träffade vi också på en busslast med kineser/japaner. I ett av de länderna(minns inte vilket)föds det minst med tvillingar i hela världen och det märkte vi.... Det fotades, pratades och gullades! Till slut packade vi in barnen i bilen men det hjälpte knappt. Vi har ju tonade rutor på bilen men de stod ändå och hängde mot bilen och försökte kika in. Jösses säger jag bara. Men vi skrattade gott åt det när vi åkte därifrån. 


Fortsatt flöt resan på bra och vi kom fram till kvällen. Gekås hade ännu inte stängt så vi lämnade av husvagnen på campingen och åkte direkt dit. 
Vi tog en första kik och gick på leksaker så barnen fick titta efter en lång dag i bilen. 
Tjejerna hittade som vanligt karusellerna utanför!

Vi fick också under kvällen besök av barnens farbror Caj!
Emilia fick en bok i födelsedagspresent av honom som genast lästes. Mysigt tyckte tjejerna. 

Alla barnen tyckte sedan att det skulle bli mysigt att sova i husvagnen men efter mycket sömn i bilen på vägen ner var det lättare sagt än gjort. 
Det raceades en del i sängen.

Men efter en stund kunde vi alla sova gott! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar