söndag 8 maj 2016

Varberg dag 7 söndag.

Idag har vi varit på resande fot igen för att ta oss hela vägen hem. 
Blev lunchstopp i Jönköping på McDonalds:

Det var inte det enda stoppet utan blev en mängd till med många barn som inte var riktigt synkade. Det kräktes(av åksjuka), det skulle kissas(många ggr) och bajsas. Bebisarna fick panikskrik, en list på husvagnen hängde löst osv....

Här var det glass ochblöjbytesstopp bebisarna var även väldigt lessa på att sitta i stolarna!

Men till slut efter många timmar är vi iaf glada att vara hemma. Vi slapp punktering på husvagnen denna gång och vi klarade oss från andra olyckor! Var ett helt gäng på vägen precis före och efter oss. Blev lite köande men vi klarade oss i det stora hela bra. 


Nu börjar barnen landa. De stora leker redan med alla saker som de saknat och bebisarna kryper runt. De har ju inte haft så stor plats att röra sig på senaste veckan plus att det blivit mycket vagn och bil för dem. Men alla barnen har varit såå duktiga och vi gör gärna om det!
Vi har också hunnit tagit ett varv i trädgården och hunnit se allt som exploderat veckan som vi varit borta. Helt otroligt vad fort det gått! 


Nu blir det till att avsluta veckan med lite mat och mys. Barnen har ju sovit en del i bilen så de får vara vakna lite extra ikväll. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar