måndag 3 februari 2014

Race!

Den här racesas det med mycket nu!
Och fort går det...

Gärna med syrran i också :)
Hon är stark vår lilla tjej!


Hon blir mer och mer säker på balansen och reser sig mot allt. Hon går utmed möbler och mellan dem och stå utan att hålla i sig mot dem är heller inget problem. 

Släppa däremot är hon fortfarande för rädd för även om man märker att hon nog skulle klara några steg själv nu. När Felicia var 9 månader tog hon sina första steg och vid 10 månader gick hon utan problem. E är ju 9 nu men jag tror inte hon går om en månad. Men vår stora tjej har ju alltid varit lite extrem :). 

Annars hos E kommer det mycket nya ljud ur munnen som liknar ord lite grann, hon ska även upptäcka allt just nu. 
Tänder bara ploppar upp också. Tre nya på gång och hon har redan tre. 


Felicia fortsätter med bokstäver och hon sjunger mer och mer. Sjunger man en barnsång för henne snappar hon upp den och kan den snart. Även märker jag vissa barnprogramsvinjetter som hon kan. Hennes pysselfavorit just nu är att rita och det bara väller ut gubbar. Idag ritade hon en pappa och en bebis sol hon sa. Alltså en stor och en liten gubbe helt enkelt :). 


Barnen bara växer, tiden bara springer iväg! Redan är också januari slut och vi har börjat på Februari. Men vintern får gärna gå lite fort för jag längtar till våren, det är min favorit. 

Nu drar vi oss mot sängen och imorgon har vi pappa hemma. Det gillar vi! Då ska vi ha massor av upptåg för oss :). 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar