lördag 11 juni 2016

Kalas flytt och fix!

Igår hade vi barnkalas för båda tjejerna på eftermiddagen! Vi höll tummarna för vädergudarna att vi kunde vara ute eftersom vi har flytt och byggkaos inne. Vi hade tur och det gick vägen. Några få droppar kom det ner men det slutade lika fort. Lite kyla och blåst fick vi däremot dras med. 
11 barn var de plus 4 "bebisar" och ett gäng föräldrar. Tjejerna var såå laddade och Felicia hade önskat lekar och musik. 
Vi startade kalaset med tipspromenad och sen blev det lekar, fika och fiskdamm som avslutning. Mina tjejer var så nöjda och det hoppas jag gästerna var också. Nästan alla kort ligger i systemkameran men tjejerna fick såå fina presenter och var nöjda och glada. 


Idag var det hemma och fixdag!
Vi har varit både inne och ute. Vi startade inomhus och flyttade Emilia till sitt nya och Felicias gamla rum. Lite fix och trix och montera ner och upp hennes loftsäng för att få den genom dörrar och korridor. 
Senare begav vi oss ut. Felicia ville testa en av presenterna från igår, draken:
Det blåste lite för lite men tjejerna sprang!

Vi hade en oöppnad drake låg sen innan så det blev perfekt att de hade varsin. 

Det blev även lite lek och prat med grannar men sen öppnade sig himlen så vi fick springa in. 
Då tittade regnbågen fram!


När vi inte kunde vara ute så fortsatte plocket inne och även tvillingarna hann byta rum. Nu är det bara "kontoret" som ska in i bebisarnas gamla rum och sen allt fix med pynt, tavlor och annat. Märkte även att vi behöver lite mer förvaringslådor och ev en bokhylla och lite sånt så helt färdiga blir vi inte på ett tag. Nu jobbar jag 3 dagar på rad och det händer lite annat så vi får se när vi hinner fortsätta. Ska hinna fixa med Felicias kalas nästa helg med då är hennes rätta dag att fylla 5. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar