lördag 16 februari 2013

Familjedag!

Idag har vi haft en mysig familjedag i Norrköping!

Vi startade dagen med en sovmorgon, Felicia sov nästan till halv nio vilket är sovmorgon här. Sedan åt vi en god frukost innan vi packade in oss i bilen och åkte till Norrköping.

Där började vi först med att åka till Busfabriken. Det var första gången för Felicia. Eller iaf första gången hon var där och lekte sist var hon bebis.
Först var hon mest stilla och förvånad över allting och alla barn men sen förstod hon vad vi gjorde där och satte full fart!
Största favoriten var solklart bollhaven! Där inne hade hon kunnat vara hur länge som helst. Men hon gillade också cyklarna, hoppborgen och rutchkanorna.

Det var kul att hon uppskattade så mycket att vi var där, hon har ju alltid varit en VÄLDIGT klättrig tjej så vi tänkte att hon skulle få lite utmaning. Och det fick hon verkligen, helt slut var hon efter några timmar där.
Det var också lite baktanken eftersom vi sen skulle uträtta en massa ärenden på affärer och då tänkte vi att vi kanske skulle få en sovandes tjej då.

Vi fortsatte iaf sen till babyproffsen där Felicia skulle få vara med och välja ut nått gosedjur till lilla oss. Vi försöker få henne att förstå så mycket som möjligt att det ska komma en till. Hon valde till slut en jättesöt kossa ifrån teddykompaniet som hon fick bära på och betala. Vi köpte också en mysig filt till bebisen.
Båda de två har Felicia nu fått bädda ner i liggdelen till vagnen för att vi ska försöka få henne att förstå vad som är på gång.
De får ligga där tills vi fått upp bebisens säng som inte är på plats än.

Blev sen lite fler affärer och inköp, bl.a. Toys'r us hade mycket utförsäljning så blev lite saker där och lite annat smått och gott. Hämtade också ut babyboxen man får gratis när man är gravid.

Blev en hel dag i Norrköping och väldigt lyckad.
Vi avslutade den med en stor mathandling här i stan och där fulländades Felicias dag när de delade ut ballonger :).

Kvällen har vi mest bara myst.
Felicia fick leka en stund innan läggning. Vi köpte bandyklubbor med boll till henne tidigare idag så hon och pappa tog en match.

När hon sen somnat myste jag och Björn framför teven med kräftor och vitlöksbröd framför melodifestivalen. Riktigt lördagsmys!

Nu blir det till och sova så vi orkar dagen imorgon också, mina fogar lär nog påminna mig om den här dagen för de känns att man gått lite idag!
Godnatt!





















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar