måndag 4 november 2013

Familjekväll

Blev tyvärr inget ljusparty hos Lovisa. Björn blev tvungen att jobba över och kom hem lite för sent. Kändes inte som att det var så stor ide att ta med båda mina bustroll på ett party fullt med tända ljus. Tog med F en gång när hon var mindre och trots massa passande slutade det med att hon stoppade fingrarna i ett ljus. Dock var det ingen fara. Nu skulle hon förstå att det är varmt kanske lyckas ha ner nått ljus och tända eld på huset och det vill vi inte! :)

Kvällen blev istället en riktig familjekväll bara Björn kom hem. 
God middag, klyftpotatis, grillad laxsida i Tupperwares grillfat och romsås. Så mumsigt. 
Efter maten lekte hela familjen kurragömma det nya som Felicia älskar! Hon har lärt sig räkna till tio så hon blundar och håller för ögonen och räknar sen ropar hon"nu kommer jag!" och tycker det är så kul att leta! Hon kan också gömma sig och vara tyst en stund men om man dröjer för länge berättar hon vart hon är. Sötisen. 

Vi spelade också spel allihopa som Felicia också tycker mycket om. Blev sen lite städande med hela familjen och dusch för alla tjejerna. 
Nu ligger barnen rena i sina sängar och sover förhoppningsvis. Jag ligger också och väntar på Ensam mamma söker medan Björn tittar på film i soffan. Bra kväll helt enkelt. Och imorgon är Björn pappaledig, kan inte bli bättre!

Nu börjar det! Godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar