lördag 18 januari 2014

Natt 2 avklarad!

Eftermiddagen igår blev lyckad!
När Björn kom hem packade vi oss iordning och åkte iväg till badhuset. På vägen stannade vi och Felicia fick välja en tårta som vi lovat. 
Framme i badhuset väntade Felicias kompis Cornelis med familj och en till familj. Barnen röjde järnet! De hade så kul, och det roligaste just nu är att hoppa från kanten både på grunt och djupt och åka stora vattenrutschkanan. De badade och badade. Vi åt också middagen där jag och B paj och Felicia fick pannkakor av Cornelis som Lovisa varit så snäll och gjort. 
Vi bjöd också på tårtan som efterrätt så det blev ett riktigt kalas i badhuset. Vi tyckte det var ett bra tillfälle med tårtan för då fick F berätta vad hon varit duktig och då blev även Cornelis sugen på att sluta med sin napp. Så vi håller tummarna för att hans natt gått bra!!
Emilia badade också för fullt tillsammans med Jack. De satt och skvätte och "pratade" och E älskade att gå omkring i vattnet. 
Det var trötta barn när vi kom ut kan jag säga:

Vid bilarna ned varsin vällingflaska i högsta hugg. 


Läggningen utan napp sen blev inte så svår. Hon frågade efter den några ggr i bilen men somnade snart nog. Sen var det bara att lyfta över henne när vi kom hem. Det gick även den här natten fram till ca halv fyra sen ropade hon. Det var mörkt och hon ville ha nappen. Även blöjan läckte igen! Är så less på dem. Men efter en stund med lite fix och prat lämnade vi henne utan napp igen. Så vi får se natt två som lyckad också! 


Här är morgonen igång iaf. B är redan ute och meckar med bilen och F morgonmyser i soffan. Våra lilla sjusovare E sover än. Så jag passar på att dra mig lite i sängen och skriva blogg :). 
Men ska upp och ta tag i dagen snart, ska bli en mysig dag det här med!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar