onsdag 9 september 2015

Godmorgon!

Här myser och värmer jag mig framför elden som Björn tände innan han gick till jobbet. Kallt idag, endast 3 grader ute nu. 

Alla barnen sover, har precis matat tvillingarna som nu har somnat om i vår säng. De har sovit hela natten fram tills nyss. Riktigt skönt. De sover alltid i varsina sängar och har gjort sen de föddes men så här på morgonen brukar de få somna om i vår säng. Då brukar de också få sova på mage som de inte får göra på natten. 

Får vi se sen när de stora vaknar. Var en kul dag för dem igår, men är säkert trötta idag. Björn var ju pappaledig och det var tisdag så det var sång på fm. Sen sladdade vi bara hem åt lunch och stekte pannkakor, det var dags för badhuset tillsammans med Lovisa och Kim och barnen! Så vi packade snart in oss i bilen igen och åkte till Vingåker där vi spenderade resten av dagen. Barnen var lyckliga!! Det gick också riktigt bra med tvillingarna vilket var skönt. 
De fick inte bada denna gång även om de kunde ha gjort det men vi lär väl åka dit snart igen. Vi har iaf skrivit upp oss på babysim till januari så det ska bli mysigt. Vi ska bara se så vi kan pussla ihop det med barnvakt till de stora barnen. Är ju lite svårt och bada själv med två :). 


Idag blir det bara hemmadag här vad jag vet. Plock, fix och mys står på schemat. Vilket ju också behövs! Ser ut att bli en fin dag på vädret, så vi njuter nog av solen inifrån värmen :). 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar