onsdag 17 juni 2015

4-årskontroll.

Seg dag! Barnen feberfria iaf. Jag och Björn lite lätt hängiga plus att mitt magont håller i. Är iaf något bättre och har inte varit sängliggandes hela dagen. Är så less på sängen. Och min kropp med! Skönt för magen men resten av kroppen skriker för den bara legat. Framförallt höfterna eftersom jag varken kan ligga på rygg eller mage. 


Vi tog oss iaf ner till Felicias 4-årskontroll. Gick superbra så det var skönt. Var inte så orolig över utvecklingsdelen men syn och hörsel visste man ju inte alls. 
Trodde hon hade lite dålig hörsel på någon ton för tyckte att hon inte hörde men hon på Bvc sa att det var bra så det var skönt. Synen var perfekt! Man behövde inte klara understa raden men det gjorde hon. Tom med ett öga i taget övertäckt så det var skönt!


Annars var det trä pärlor på ett band som hon även skulle räkna och säga färgen på, rita ett kryss och en gubbe, gå balansgång och stå på ett ben i taget. 


Hon tog också vikt och längd och där passade vi på att ta på Emilia med och båda höll sina kurvor så det var skönt
Båda tjejerna tycker så mycket om Siw på Bvc så det är så lätt att vara där. 
Nästa vecka har vi bokat tid hos henne till barnen och Björn och ta tbe-spruta. Tycker det är skönt för barnen om de känner henne. 


Nu har vi slagit in paketen till morgondagens födelsedagsbarn och Björn har bakat chokladbollar för det ville Felicia ha på sängen. Hon kom ihåg att Emilia fick det!
Så imorgon blir det att ställa klockan så vi förhoppningsvis vaknar före Felicia :). 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar