lördag 11 juli 2015

Den här tjejen:



Pottränar just nu för fullt här hemma och det går framåt med stormsteg!


För några veckor sen började vi lite smått med att prova pottan och oftast blev det ingenting men lyckades kissa någon gång. Sen för någon vecka sen när det blev varmt tog vi tag i det lite mer och hon fick springa ute utan blöja men med mest olyckor som resultat. 
Sen senaste dagarna har det släppt, först bajsningen. För några dagar sen fick Björn henne att ta i på pottan och hon lyckades så sen dess har hon inte bajsat i blöjan mer utan nu typ 6ggr på rad har hon gjort det på pottan. 


Kissandet däremot fortsatte olycka sig gång på gång men sen cirka två dagar går det nu mycket bättre! Hon har varit torr två nätter och säger till på dagarna när vi är hemma. Springer en del själv också när hon har lätta kläder. Idag har det bara blivit en enda olycka och det var inte hennes fel för hon sa till och Björn var lite för långsam att hänga på, hon lyckades inte dra av sig själv och så kom det precis bredvid. Så idag har det verkligen varit en lyckad dag för henne! Hon är så stolt varje gång! 


Nu får vi se hur det går framöver, med att kissa borta, nätter och när tvillingarna kommer. Men än så länge känns det som att det bara går åt rätt håll iaf! Skönt med alla blöjor vi slipper byta nu när det snart kommer två nya att byta på :). 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar