onsdag 15 juli 2015

Närmar sig med stormsteg!

Ännu en dag har gått och är idag i vecka 38 (37+3). Var hos läkaren igår på TUL. 
Resultatet var tvillingar som mådde bra som tur är! Tv1 vägde 2691g och Tv2 2704g. De ligger -11,8% respektive -11,4% under kurvan för en ensam bebis. Men det var riktigt trångt i magen och lite svårt att mäta. 

Alla flöden var också bra både i navelsträngarna och i huvudena. Skönt!
De ligger fortfarande en med huvudet ner och andra upp men mer framför bakom än vänster,höger nu. 


Nästa gång har vi tid på förlossningen för vaginal undersökning av livmodertappen och ctg-kontroll för att se om det är på gång. Sedan görs en bedömning efter det hur vi går vidare. Om de inte redan tittat ut då. 


Nu börjar man inse att det är två som ska ut och nervositeten ökar för varje dag. Känns läskigt med tanke på allt som kan hända men läkaren berättade att vi kommer ha 2 barnmorskor, 1 läkare och säkert 1 sköterska i rummet hela tiden. Ultraljud och andra apparater kommer finnas på plats. Vi kommer prioriteras och få komma in tidigt. Vi ska inte gå hemma och vänta. 

Sen får man bara hoppas att de följer det också. Har ju varit lite si och så med det förut...... 
Känns som att man får åka in och bara låta allt ha sin gång och lita på personalen. Någon av alla dessa borde ju vara bra kan man tycka. Återstår att se!
Det känns som att det är nära nu....


1 kommentar:

  1. Väntar med spänning på att få läsa att bebisarna ska komma. Skönt för dem att de väntar så länge som möjligt, men förstår att det är jobbigt för dig.

    SvaraRadera