tisdag 7 juli 2015

Projekten fortsätter här hemma!

Här hemma grejar vi (läs Björn) mest överallt. :)

Vi håller på i trädgården med både köksträdgården och trallen. 

Inne håller vi på med garderobsbygget och inredning av tvillingarnas rum. Samtidigt har vi bytt möbel i hallen och vi ska byta säng. Den nya står hemma men har inte kommit på plats! Är ju lite bärande och är inte det lättaste för Björn själv nu när jag inte kan bära, byta madrasserna och så. 

Som om detta inte vore nog så har vi ju plockat sängsidan på Emilias säng som gått över förväntan och det är dags för henne att få ny säng. Vi hade kanske tänkt vänta lite men så sprang jag på sängen jag velat ha så länge! Tanken är att Emilia får Felicias halvhöga loftsäng, en Snow från Mio så får Felicia en ny högre. Har spanat på den länge och nu passade vi på, så just nu är Björn på väg hem med denna:
Tror den blir toppen i Felicias rum!


Vi har tittat på många olika varianter av loftsängar men vill inte ha vilken som helst. Vill ha en som man kan ha mycket förvaring under och en med "säker" stege. Många av de högre sängarna har branta stegar och visst det klarar F men sen vet jag ju att E kommer efter. Vid läggdags och så vill hon alltid klättra upp och säga godnatt. Plus att det ju snart kommer två till som kommer börja klättra. Så den här med trapp kändes jättebra! Dessutom förvaring i trappen också! Jag hoppas vi blir nöjda, även om det blir ännu lite mer möbelkaos här hemma nu :). 
Beroende på när tvillingarna tänker titta ut så får vi väl ordning nån gång! Det löser sig :). 

3 kommentarer:

  1. Vilken läcker säng! Precis vad vi behöver! Vart har ni köpt den och är ni nöjda?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den är från Jysk och vi är supernöjda! Såg i deras reklamblad att den var nedsatt precis nu! Kan verkligen rekommendera den. Både vi och dottern är som sagt jättenöjda.

      Radera