måndag 13 juli 2015

Hemma just nu

Vilar lite i soffan efter mellis med barnen. 

Det är riktigt tungt idag! Jobbigt att gå och stå. Hela magen känns för liten, som att den dragit ihop sig och stannat där. Som att tvillingarna växt i natt och inte magen hunnit med liksom. 
Eventuellt har magen också sjunkit lite. 
Är ju ny vecka nu med, v 38 (37+1) idag. 
Tiden rullar på och vi, Björn grejar in i det sista. 


Just nu håller han på och byter säng i vårt sovrum. Vi har köpt ny stomme med lådor under, kommer nog bli riktigt bra med mer förvaring där inne! Samtidigt byter vi ju sängar och gör om i tjejernas rum så det är möbelkaos minst sagt!
Men det ena ska dit och det andra dit så det måste göras samtidigt för att allt ska flyttas runt. Men jag hoppas det blir bra när det blir klart!! Och att vi alla ska vara nöjda! :)


Tjejerna leker runtomkring för fullt och vill vara med! Felicia är såå nöjd med sin nya säng och snart ska Emilia få börja sova i Felicias gamla. Kanske redan ikväll om vi hinner så långt. 


Emilias potträning går också framåt! Torr igår utan en enda olycka, torr i natt och hitills idag med. Hon har sagt till varenda gång. Även igår i bilen men då när vi stannade blev det inget men hon klarade sig då tills vi kom hem istället. 
Funderar på om man ska tordas plocka nattblöjan med direkt eftersom hon varit torr så många nätter i rad nu. Samtidigt ska de ju snart sova borta lite nu när tvillingarna kommer så vet inte hur mycket man ska ändra med innan dess. 
Vi får se. Duktig är hon iaf. 


Mina gosingar efter lunchen igår:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar