fredag 17 april 2015

Fredag och vår!

Godmorgon! 

Här har vi varit vakna en stund. På fredagar är det alltid något lättare att vakna när man vet att helg med familjen väntar! Tyvärr har solen inte tittat fram idag men hör iaf fåglarna kvittra utanför. 


Just nu är verkligen bästa tiden på året för mig, vår!! Det är inte för kallt och inte för varmt. Tål verkligen inte när det är för varmt. Nu kan man gå lagom klädd och älskar när det sakta börjar grönska ute. 
Så mysigt och gå runt i trädgården och se nya saker krypa fram mer och mer för varje dag. Kunna börja sitta lite ute och fika och ta ett mellis med barnen i trädgården. 
Så härligt med alla knoppar som börjar bildas och alla små djur som börjar kika fram innan allt snart är överblommat och sönderbränt av solen. 
Nu väntar vi här hemma bara på ett av våra större vårtecken och det är att vår igelkott ska våga sig fram. Han har bott hos oss i alla år och jag hoppas verkligen han finns kvar i år med! Barnen tycker det är så kul och se och mysigt när han ligger och solar på sin favoritplats vid ena dammen. Vi håller tummarna! :)


Idag blir det mys hemma hela dagen tills Björn kommer hem. Sen hoppas vi på badhuset med vänner. Är så kul för barnen att få komma iväg och bada. De älskar det! Lite jobbigt för mig är det men ändå skönt och känna sig lätt för en stund :). Plus att Björn gör allt jobb runtomkring och jag sitter mest, men det är kul att vara med och se hur barnen utvecklas även i vattnet. Vi vill ge dem lite mer vattenvana än vad vi själva har som inte är speciellt säkra i vatten. 


Hoppas ni får en fin dag och en trevlig helg! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar