tisdag 28 april 2015

Kalas

Godmorgon!
Ligger och försöker vakna och lyssnar på familjen som är uppe och donar. Det är ju tisdag så Björn är pappaledig med barnen. De grejar för att komma iväg till sången. Jag kommer stanna hemma och ta det lugnt. Är lite slut efter helgen med flera kalas. 

Emilia verkar iaf vara nöjd med sitt! Tyvärr hamnade ju såklart alla kalasbilder i systemkameran så har inte så mycket att dela med mig av just nu. 
Vi hade iaf nästan hela närmsta släkten här och hon fick så mycket fint!
Bland annat: bok, sandlådesaker, paraply, pengar, boll, utomhuskritor, såpbubblor, pussel, gosedjur, kläder mm. 
Riktigt bra variation på sakerna!
Hon ska sen få ha ett litet barnkalas tillsammans med Felicia senare där hon ska få bjuda sina kompisar. Felicia fick ju ha sitt första kalas när hon fyllde två så nu tänkte vi att vi slår ihop tjejernas. De leker mest med syskonpar så det blir perfekt. 

Att börja med barnkalas vid två är kanske tidigt som vi har gjort men vi har mest gjort det som en "kom och lek och fika en stund" eftersom barnen inte går på förskolan och då vill vi att de ska få göra andra saker. Har hittills också varit perfekt väder så alla barn har kunnat röja i trädgården. Det får vi hålla tummarna för även denna gång!!


Idag blir det ju vila för mig på fm medan tjejerna och pappa är på sång. Sen på em ska vi försöka fortsätta med tvillingarnas blivande rum som stått lite still ett tag. Eller ja, blir väl Björn som grejar och jag sällskapar :). 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar