fredag 10 april 2015

Snart helg!

Lunch intas här!
Vi myser framför teven och trassel. Blir en sovstund för E sen eftersom hon vaknade tidigt idag(strax före 8). De dagar hon sover länge (cirka 10) får hon inte sova middag längre för då sover hon inget bra på natten. Dagar hon sover middag får hon sova max 2h för att inte störa nästa natts sömn. Är lite varannan dag ungefär som hon sover middag och inte nu. Snart kommer hon nog inte sova alls, känns som att hon börjar sluta mer och mer nu. 
Även dags för större säng snart!


Inte lång tid kvar tills Björn kommer hem heller. Ska bli skönt att ta helg tillsammans! Vi har inget planerat vilket är skönt! Vi ska försöka fixa lite, både ute och inne beroende på vad det blir av alla förkylningar. Inne ska det fortsätta förberedas inför tvillingarnas ankomst med bygge av rum och sängarna som kom idag. Ute behöver vi förbereda inför sommarens odlingar. Vi håller ju för fullt på med vår "köksträdgård" som är under projekt. Felicia frågade senast igår om vi kunde så morötter. Två lådor är färdigbyggda och fler ska byggas men jag hoppas vi får ner något i jorden i år iaf! Det får ta den tid det tar nu när det är som det är. 
Hoppas på att Felicia ska kunna ta en tur på cykeln i helgen med. De sopade gatan utanför häromdagen så nu är det perfekt för cykling!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar