söndag 1 mars 2015

Godmorgon och ultraljudet.

Här ligger jag och blir ompysslad.... 
När det är helg tar Björn barnen och jag får sova. Sen kommer han in med frukost på sängen. Allt för att jag ska få en så bra start som möjligt och orka resten av dagen. Underbar!!
Jag måste alltid äta något innan jag går ur sängen för annars mår jag jätteilla. 
Så nu avnjuts två rostade mackor :). 
Samtidigt följer jag mina tupperwarekollegor på Facebook som är på konferens, där vi också skulle varit med. Visst längtar man när man ser alla bilder! Men hade aldrig orkat!
Mina underbara barn springer också lite här fram och tillbaka och morgongosar med mamma :). 


Resten av dagen får vi se hur den blir. Vi har lite måsten att ta tag i som papper till banken, försäkringskassan osv. Annars blir det nog mest mys och så sista skidorna såklart :). 
Är så skönt att kunna ta helgen som den kommer. Vi konstaterade just igår att vi verkligen inte har något planerat på helger framöver. Det är så skönt. Vi som alltid burkar vara så fullbokade har aldrig haft så lite bokat som nu! Skönt! Känns som att det behövs just nu :). 


Kom på att jag inte visat ultraljudsbilderna. Har bara en i telefonen och det är den här:
2 små huvuden :)

Tur man kan kika på denna när man inte riktigt tror på att det är sant. :)
Sen har vi en bild på varje bebis för sig själv också. 
Könen vet vi inte än, fast när det är tvillingar så måste de titta så vår bm vet och har skrivit upp det. Jag tyckte det räckte med en överraskning den här dagen. 
Vi har inte velat veta kön med någon av våra men denna gång kanske det blir oundvikligt eftersom de måste ha sån koll med många ultraljud nu. Men vi får se hur det blir nästa gång när det blir hos specialisterna i Eskilstuna. 


Hoppas ni får en fin dag! Jag ska försöka ta mig upp till familjen, jag hör hur de stökar och Björn som är duktig med disken!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar