tisdag 17 mars 2015

Igår och idag.

Gårdagen bara sprang iväg. Tänkte på att blogga flera ggr men det blev aldrig av. 

Egentligen hände inte så mycket men tiden gick ändå. 
Felicia hade kyrkis på morgonen och Emilia blir alltid lika glad när hon kommer hem. Igår hade de bakat och F hade bara ätit halva sin kaka och sparat resten till E så hon var så stolt när hon kom hem med den. Snäll storasyster! E blev mycket nöjd :). 
Sen blev det lek hela dagen och en ritstund innan maten:
"Ritar runt!" Säger E. 

Jag fick ett samtal från min fina vän Hanna och försökte fixa med stillasittande saker. Sånt som skulle beställas och ringas. Fixade bla gravidförsäkring.

På kvällen myste vi med tacos. 

Blev ett kvällsbad för barnen och sen var dagen slut. 


Idag var ju Björn hemma eftersom det är tisdag. Han och barnen var på sången och jag försökte fixa lite under tiden. Var på jobbet och lämnade sjukintyg och sånt som måste göras. Försökte också gå i några affärer för att handla till tjejerna. E fyller snart 2 och har insett att det snart är påsk och då ska barnens ägg fyllas. Vi vill ju inte ge godis så då måste vi hitta på annat :). 
Hittad en del och har en plan för resten så det blir nog bra! 
Men fy vad jobbigt det är att gå i affärer. Ändå passade jag på vid öppning när det var lite folk. Har så svårt att stå i kö för svimningarna och efter en stund slår foglossningen till ordentligt. 


När vi kom hem sen var jag helt slut. Åt lunch och sov sen hela em mer eller mindre. Passar på att vila när Björn är hemma. 
Nu har vi intagit maten. Kokt fisk och äggsås med potatis. Mumsigt! 
Nu är det dags att ta tag i läggning av barn!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar