måndag 30 mars 2015

Seg dag!!

Idag segar vi mest runt efter en natt med lite sömn. Jag vet att jag inte ska klaga för våra barn sover hela nätterna 99% av nätterna och har alltid gjort(blir kanske ändring på det med tvillingar.....) men när den där ända natten kommer så känns det iaf. 


Började med att vi kom i säng sent för vi, läs mest Björn grejade och donade med lite av varje igår. 
Började röja ur klädkammaren där vi tänkte inreda till Tvillingarna samtidigt som annat vardagsfix, så som mat, dusch av alla och byte av sängkläder skulle hinnas med. Även räkningar, annat måstefix på internet och så planering av huset till tvillingarna kommer. Ja allmänt fix helt enkelt när det var helg. 

Sen imorse på morgonsidan började Felicia ropa för hon bara drömde mardrömmar. Björn var snäll och gick så ska återigen inte klaga men man är ju ändå vaken. Hon höll på i över en timme och kunde inte somna om och snart därefter började Björns klocka ringa för morgonen. Så är det någon som borde vara trött idag så är det han....

Slumrade till lite efter att Björn åkt men snart nog började istället E ropa och ville komma upp och ha pappa! Hon försökte somna om några ggr men sen gav jag upp och tog henne till min säng. 
Vi brukar inte ha barnen i sängen men nu var det morgon och klockan cirka 7:30 så gjorde ett försök att få somna lite till. Det här vad typ första gången E kommer över till oss. 
F brukar aldrig kunna somna om i vår säng eftersom hon är ovan och heller aldrig sovit hos oss men E somnade efter en stunds mys. Hon sov lite oroligt men vi fick en stunds sovmorgon till tills F kom in och hade sovit färdigt. Hon var uppenbarligen också trött efter den vakna morgonen. 

Sen har dagen bara fortsatt segt med lite lätt trötta och gnälliga barn och även mamman! E har även ätit dåligt idag så det blir det inte bättre av. 

Nu har hon gnällt en bra stund igen så nu fick hon lägga sig en stund. Hon är mittemellan att sova middag och inte. Vissa dagar sover hon andra inte beroende på hur länge hon sovit på morgonen. Hade inte tänkt hon skulle få sova idag men nu får det bli en liten stund och sen väcka henne. 

Tror man blir lite extra seg av det här vädret med. Plus att jag vet att Björn kommer hem senare. Han ska jobba lite längre och sen storhandla. 
Ser fram emot imorgon när han är hemma. Förhoppningsvis kan vi fortsätta lite med projektet här hemma då!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar