torsdag 12 mars 2015

Godmorgon!



Här är det mer än sex minus ute men solen skiner fint! Felicia vaknade 6:20 så här är vi vakna. E sover dock än. 
Jag har intagit min första frukost för att kunna ta medicin mot illamåendet. Sen brukar jag äta en gång till lite senare. 

När F vaknar så här tidigt får hon ha mysmorgon framför teven och jag vilar lite. Då är det tyst och lugnt och E får sova färdigt. Felicia vill ha välling direkt när hon kliver upp och sitter sen och myser länge. En viktig tid är halv åtta för då är det klädracet på teven. Ni med barn vet vad det är säkert. 
Programledaren på teven öppnar en garderob med maskeradkläder med olika teman och ska hinna klä sig innan timglaset runnit ner. Detta har F tagit fasta på så varje morgon måste det ligga kläder färdigt på soffan bredvid henne så hon kan vara med! Dock inte maskeradkläder utan hennes vanliga så det är ett bra sätt att få på henne snabbt :). Inte lika kul de morgnar man glömt kläder och hela morgonen är förstörd. 


Idag under dagen blir vi bara hemma, sen ikväll har barnen gympa. Får se om jag orkar med. Har varit något varje dag den här veckan så min kropp skriker lite.


Fick igår remiss till Eskilstuna till specialistläkare pga tvillingarna. Ska bli spännande! Även om det blir en del åkande framöver. 


Har lite fredagskänsla i kroppen idag då Björn är ledig imorgon. Vi har tid hos aurorasköterskan och ska diskutera förlossningen. Får vi se hur det går. 


Ha en fin dag i solen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar